(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja, juniori
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Haemme Espoon Kaupungin koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon terveydenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen juniorivakanssille. Juniorimalli on Espoon Kaupungilla kaupunkitasoisesti jatkuvasti käytössä oleva malli vastavalmistuneiden tai opiskelujen loppuvaihessa olevien rekrytoimiseksi kaupungin palvelukseen. Espoon kaupunginhallitus on hyväksynyt juniorimallin käyttöön ottamisen vuonna 2000. Kyseessä ei siis ole määräaikainen hanke vaan toimintatapa.

Juniorivakanssilla oleva terveydenhoitaja työskentelee yhteistyössä oppilaitosten terveydenhoitajien kanssa. Terveydenhoitajan päätehtäviin kuuluvat terveystarkastukset, muu vastaanottotyö, moniammatillinen verkostotyö ja ryhmätoiminta.
Juniorivakanssilla työskentelevän koulut ovat ensisijaisesti peruskouluja, jotka tarkentuvat myöhemmin. Juniorivakanssilla työskentelevälle järjestämme kokeennemman työntekijän rinnalla tapahtuvan laadukkaan perehtymisen ja terveydenhoitajan työhön koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon. Tehtävä täytetään määräaikaisena 13.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuus on 31.12.2020 asti.

Työpaikan nimi:
Espoon Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto

Työaika:
38 h 45 min/viikko

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja rikosrekisterilain 6.2§ tarkoittamaan rikosrekisteriotetta.

Arvostamme kielitaitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimityöntaitoja, hyviä atk taitoja sekä Espoon tuntemusta.