(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja, Espoonlahden terveysasema
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Kuvaus tehtävästä: Haemme terveydenhoitajaa terveysasematoimintaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa, kannustavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä.

Terveydenhoitajan työhön sisältyy vastaanottotoiminnan lisäksi hoidon tarpeen arviota, terveysneuvontaa, rokotuksia sekä päiväaikaista päivystystyötä.
Meillä jokaisella työntekijällä on aito mahdollisuus vaikuttaa asioihin sekä johtaa käytännön työssä itseään.


Työpaikan nimi: Espoonlahden terveysasema (väistötilat Kivenlahden terveysasemalla)
Työaika: 38 h 15 min/viikko. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 7-18.30 välillä vaihdellen. Pääasiassa kuitenkin klo 7.45-16.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja.

Tehtävässä edellytetään:
Kokemusta diabetestyöstä, diabetesosaamisen ajantasaista tietoutta sekä mahdollisesti monipistosasiakkaiden ohjaamistaitoa. Lisäksi edellytetään kykyä toimia joustavasti moniammatillisen tiimin jäsenenä muuttuvissa palveluprosesseissa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta terveysasematyöstä,rokotusosaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja ystävällistä palveluasennetta. Yhteistyökyky, ratkaisukeskeisyys sekä kielitaito ovat tärkeitä taitoja tehtävän kannalta.

Arvostamme tietoteknisiä taitoja, mukaan lukien Lifecare-potilastietojärjestelmän tuntemusta sekä kielitaitoa. Yhteistyötaidot moniammatillisen tiimin jäsenenä luetaan myös eduksi.


Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot