(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja, Espoonlahden terveysasema
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Kuvaus tehtävästä: Haemme terveydenhoitajaa Espoonlahden terveysasemalle Espooseen. Olemme saaneet uuden vakanssin ja sen myötä avautuu mahdollisuus lisätä terveydenedistämisen työhön lisävoimia.

Terveysasematyö on hoitajavetoista ja pääpaino on laadukkaassa asiakaspalvelussa, hyvässä hoitotarpeen arviossa, terveydenedistämisen työssä sekä päivystysvastaanotoissa.

Espoossa ollaan vahvasti mukana kehittämässä terveyspalveluita, hoidon hyvää saatavuutta ja laadun parantamista.


Takaamme hyvän yksilöllisen perehdytyksen ja työhyvinvointi on meille tärkeä arvo.

Tervetuloa yhdeksi tiimimme jäseneksi!

Työpaikan nimi: Espoonlahden terveysasema

Työaika: 7:00-18:30 välillä.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja

Tehtävässä edellytetään: Kykyä asiakaslähtöiseen sekä itsenäiseen työotteeseen, paineensietokykyyn sekä muutosmyönteisyyteen. Tietotekniset taidot ovat välttämättömyys sekä taito työskennellä moniammatillisen tiiminjäsenenä itsenäisellä työotteella. Kielitaito suomenkielen osalta suullisesti ja kirjallisesti, ruotsin sekä englannin osalta suullisesti.

Arvostamme: Terveysasematyön kokemusta itsenäisestä vastaanottotoiminnasta ja hoitotarpeen arvioista. Terveydenedistämisen työote ja diabetesosaaminen ovat eduksi. Iloinen asenne, itseohjautuva työote sekä motivaatio oman ammattitaidon ylläpitämiseen ovat asioita, joita työyhteisömme arvostaa.


Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot