Terveydenhoitaja, Äitiys- ja lastenneuvolapalvelut, keskitetty ajanvaraus- ja neuvonta yksikkö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2022

Haemme terveydenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Espoon neuvolatoiminnan keskitettyyn ajanvaraus- ja neuvonta yksikköön.

Työtehtävä sisältää äitiys- ja lastenneuvola-asiakkaiden ajanvarauksen lisäksi laaja-alaista ohjausta ja neuvontaa puhelimitse sekä eri digikanavien välityksellä. Työtehtävät sisältävät sosiaalisen median tuottamista ja ylläpitoa.
Olet mukana neuvolatoiminnan digitaalisten palveluiden kehittämisessä, suunnittelussa ja käyttöönotossa. Myös etätyö on erikseen sovitusti mahdollista.

Tehtävässä edellytetään äitiys- ja lastenneuvolantyön tuntemuksen lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Arvostamme aktiivista työotetta ja kehitysmyönteisyyttä, kielitaitoa, lifecare-osaamista sekä vahvoja digitaalisia taitoja.

Saat Espoon kaupungin henkilöstöedut käyttöösi (mm. ruokailuetu, liikunta- ja kulttuurietu ja työsuhdematkalippu). Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mittavan perehdytyksen ja positiivisen työyhteisön.

Aloitamme haastattelut hakuajan sisällä ja ne toteutuu Teams-sovelluksen avulla.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, neuvola keskitetty ajanvaraus- ja neuvonta yksikkö

Työaika: 38h 15min/viikko

Sopimusala:
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja.
Tehtävässä edellytetään:

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Espoossa on 13 äitiys- ja lastenneuvolaa, keskitetty ajanvaraus ja neuvontayksikkö sekä yli 100 koulu- ja opiskeluterveydenhuollon toimipistettä. Toiminnan periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen ja moniammatillinen työote. Terveydenhoitajana voit huomattavan paljon suunnitella omaa työtäsi ja vaikuttaa sen sisältöön.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot