Terveydenhoitaja (5 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Tehtävän kuvaus

Etäpalvelu / Terveysneuvonta on helsinkiläisille tarkoitettu neuvontapuhelin, jossa sairaan- ja terveydenhoitajat tekevät hoidon tarpeen arviointia puhelimitse ja sähköisesti sekä antavat ohjeistusta ja neuvontaa asiakkaan terveyteen tai äkilliseen sairauteen liittyen. Ohjaamme asiakkaat heidän tarvitseman hoidon tai palvelun piiriin ja teemme yhteistyötä päivystysten, terveysasemien ja HUS:n kanssa. Palvelemme asiakkaita vuoden jokaisena päivänä ja työ on kolmivuorotyötä.

Työmme on mielenkiintoista ja haastavaa, perehdytämme sinut tehtävään. Työ vaatii tarkkuutta ja kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä. Odotamme työntekijöiltä valmiutta oppia uutta ja kehittämään toimintaamme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Hyviä vuorovaikutustaitoja

Luemme eduksi:
Apotti-potilastietojärjestelmän tuntemisen sekä työkokemuksen

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Apulaisosastonhoitaja Helena Louhos, p.040 6782314 (3.1-5.1.2022 välisenä aikana) Apulaisosastonhoitaja Hanna Meri p. 040 6781808 (6.1-9.1.2022 välisenä aikana) Osastonhoitaja Minna Tuominen, p. 040 6842350 (10.2-17.2.2022 välisenä aikana)

Lisätietoa

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1545339
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki