(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja (5 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme terveydenhoitajia vakinaisiin työsuhteisiin Malmin, Suutarilan ja Pihlajamäen neuvoloihin. Malmin ja Suutarilan neuvoloihin haemme kahta terveydenhoitajaa ja Pihlajamäen neuvolaan yhtä terveydenhoitajaa.

Helsingissä toimii kolme perhekeskusta sekä 17 äitiys- ja lastenneuvolaa, jotka toimivat verkostomaisessa perhekeskusmallissa. Neuvolan puhelinpalvelu on keskitettynä toimintana. Yhteensä äitiys- ja lastenneuvolan terveydenhoitajia on Helsingissä 221 vakituisessa tehtävässä. Malmin neuvolassa työskentelee 12 terveydenhoitajaa, Suutarilan neuvolassa 4 terveydenhoitajaa ja Pihlajamäen neuvolassa 10 terveydenhoitajaa.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja myönteistä suhtautumista neuvolatyön kehittämiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn. Luemme eduksi englannin kielen hyvän suullisen osaamisen ja Pegasos-tietojärjestelmän käyttökokemuksen. Helsinki on siirtymässä Apotti asiakas- ja potilastietojärjestelmään keväällä 2021.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi ammattia tukevaa täydennyskoulutusta ja kaupungin hyvät työsuhde-edut. Lisätietoa henkilöstöeduistamme löydät osoitteesta http://www.helsinkirekry.fi

Haastattelut tehtäviin pidetään 4.- 5.11.2020.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme äitiys- ja lastenneuvolan työkokemusta.

Luemme eduksi Pegasos- ja/tai Apotti asiakas- ja potilastietojärjestelmän osaamisen sekä englannin kielen hyvän suullisen taidon.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Oh Riikka Väistö (Malmin ja Suutarilan neuvola) p. 040 6861244 ja oh ts. Piia-Mari Söyrilä (Pihlajamäen neuvola) p. 040 6863239 Ylihoitaja Heidi Långström-Karhapää p. 050 3809961

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi