Terveydenhoitaja (4 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua työ lasta odottavien äitien ja lapsiperheiden parissa?

Tule terveydenhoitajaksi Itäkadun perhekeskuksen äitiys- ja lastenneuvolaan. Haemme neljää terveydenhoitajaa erimittaisiin sijaisuuksiin. Yksi sijaisuuksista on kestoltaan 4.9.22 asti ja kolme sijaisutta 31.5.22 asti. Aloitus 1.2.22 tai sopimuksen mukaan. Itäkadun perhekeskus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskeisellä paikalla osoitteessa Itäkatu 11. Itäkadun perhekeskuksessa pääset työskentelemään monialaisessa tiimissä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Helsingissä on neljä perhekeskusta: Itäkadun, Vuosaaren, Kallion ja Kampin perhekeskukset. Lisäksi on 14 äitiys- ja lastenneuvolaa, jotka toimivat verkostomaisessa perhekeskusmallissa. Tarjoamme neuvolan puhelinpalvelua keskitettynä toimintana. Meillä kaikilla on sama tavoite - turvata helsinkiläisten lapsiperheiden hyvinvointia!

Itäkadun neuvolassa työskentelee 25 terveydenhoitajaa ja 2 lähihoitajaa. Esihenkilönäsi toimii osastonhoitaja. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja työtä tehdään arkisin klo 7.00-19.00 välillä. Lounas kuuluu työaikaan. Terveydenhoitajan työtehtävissä teet merkityksellistä, vaikuttavaa ja monipuolista työtä perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi yhdessä monien yhteistyökumppanien kanssa. Tehtävä soveltuu sinulle, joka koet moniammatillisen ja kehittämisorientoituneen työn luontevaksi osaksi tulevaisuuttasi. Työssä onnistumista tukevat ymmärrys perheiden maailmasta ja heidän aito kohtaaminen.

Terveydenhoitajana tavoitteenasi on turvata odottavan äidin, sikiön, vastasyntyneen ja lapsen terveyttä sekä ohjata vanhempia lapsen kasvun, kehityksen ja hyvinvoinnin tukemisessa. Toimintamalleina käytössämme on mm. etäperhevalmennusryhmät, 6kk ikäisten ryhmäneuvola, 3-vuotiaiden terveystarkastukset päiväkodissa ja raskausdiabetes-ryhmät.

Tarjoamme sinulle
- kattavan perehdytyksen
- hyvät Suomen suurimman työnantajan henkilöstöedut kuten työterveyshuollon, työmatkasetelin, henkilökuntakerhot, kulttuuri- ja liikuntaedut, alennuksia liikkeisiin ja mahdollisuuden työsuhdeasuntoon

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Voimme myös palkata terveydenhoitajaopiskelijan, jolla on opintoja suoritettuna vähintään 160 opintopistettä ja ainakin yksi harjoittelu tehty neuvolassa.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Raija Saavalainen-Kourula

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549038
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki