(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja (4 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Beskrivning av jobbet

Helsingin neuvoloissa on vapaana useampia eri pituisia terveydenhoitajan sijaisuuksia. Eri puolilla kaupunkia on tarjolla lyhyitä ja pidempiaikaisia sijasuuksia. Työtä löytyy sekä kokoaikaisesti että osa-aikaisesti!

Työ on terveydenhoitajan työtä äitiys- ja lastenneuvolassa. Perhekeskuksissa työaika on arkisin klo 7-19 välillä ja muissa neuvoloissa 8-16 välillä.

Neuvolan alueet jaetaan itään, pohjoiseen, länteen ja etelään. Sijaisuuksia löytyy joka alueelta. Kerro hakemuksessasi minkälaista sijaisuutta ensisijaisesti toivot ja mille alueelle haet.

Tehtäviä täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Sijaisuuteen voidaan valita myös alan opiskelija, joka on suorittanut vähintään 160 opintopistettä sekä neuvolaharjoittelun hyväksytysti.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
- Aikaisemman työkokemuksen äitiys- ja lastenneuvolasta
- Potilastietojärjestelmä Pegasoksen käyttökokemuksen
- englannin- ja ruotsinkielen taidon.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Sonja Lindén, puh. 09 310 51498 (Lännen alue) Riikka Väistö, puh. 09 310 53325 (Pohjoisen alue) Raija Saavalainen-Kourula, puh. 09 310 55530 (Idän alue) Christina Lundqvist, puh. 09 310 45985 (Etelän alue)