(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja (3 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Beskrivning av jobbet

Haemme 3 terveydenhoitaja vakinaiseen työsuhteeseen, 2 Oulunkylän terveysasemalle ja 1 Pihlajamäen terveysasemalle.

Työhön sisältyy vastaanoton lisäksi mm. laadukasta hoidon tarpeen arviota, terveysneuvontaa ja ajanvarausta puhelimessa sekä etäpalveluissa. Käytössämme on takaisinsoittojärjestelmä. Tavoitteenamme on hyvä asiakaskokemus.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa, kannustavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen työhön.

Työntekijältä toivomme joustavaa asennetta, muutosmyönteisyyttä, paineensietokykyä sekä sopeutumiskykyä nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Lisäksi toivomme kykyä itsenäiseen vastuulliseen työhön.

Helsingin kaupungilla on tarjota sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten esim. koulutusmahdollisuudet, työmatkasetelit ja tarvittaessa myös edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Oulunkylän ja Pihlajamäen terveysasemat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella. Työskentelemme THK-mallin mukaisesti tiimeissä.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus