(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme kahta terveydenhoitajaa Itäkadun neuvolaan.
Tehtävistä toinen alkaa sijaisuutena 1.9.2020 ja jatkuu vakinaisena 19.10.2020 eteenpäin ja toinen tehtävä täytetään vakinaisena 1.9.2020 alkaen.

Helsingissä on kolme perhekeskusta: Itäkadun, Vuosaaren ja Kallion perhekeskukset. Lisäksi on 17 äitiys- ja lastenneuvolaa, jotka toimivat verkostomaisessa perhekeskusmallissa. Neuvolan puhelinpalvelu on keskitettynä toimintana. Neuvolaterveydenhoitajia on Helsingissä 221 vakituisessa tehtävässä.

Itäkadun neuvolassa työskentelee 25 terveydenhoitajaa. Neuvolassa työskennellään kello 7-19 välisenä aikana. Toivomme sinulta joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja myönteistä suhtautumista työn kehittämiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn. Teemme neuvoloissa tiivistä yhteistyötä muiden ammattiryhmien kanssa. Arvostamme aikaisempaa neuvolakokemusta ja Pegasos-potilastietojärjestelmän käyttökokemusta. Helsinki on siirtymässä Apotti asiakas- ja potilastietojärjestelmään keväällä 2021.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi ammattiasi tukevaa täydennyskoulutusta ja kaupungin hyvät työsuhde-edut.

Haastattelut pidetään pe 7.8. klo 8.30-11.00 välisenä aikana.

Kelpoisuusehto:
Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme: kokemusta äitiys- ja lastenneuvolatyöstä.

Luemme eduksi: Englannin kielen taidon, kokemuksen työskentelystä monikulttuuristen perheiden kanssa ja Pegasos-potilastietojärjestelmän osaamisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ylihoitaja Kirsi Otronen, p. 050 405 5994, kirsi.otronen@hel.fi Osastonhoitaja Raija Saavalainen-Kourula, p. 040 132 6238 raija.saavalainen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi