(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja, 2 tehtävää, Kivenlahden neuvola ja neuvolan keskitetty ajanvaraus- ja neuvontayksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haussa kaksi terveydenhoitajaa!

Toinen tehtävä sijoittuu Kivenlahden neuvolaan.
Terveydenhoitajan laaja-alaiset tehtävät äitiys- ja lastenneuvolassa. Tehtävä sisältää muun muassa yksilö- ja ryhmävastaanottoja, kotikäyntejä ja osallistumista monialaiseen yhteistyöhön. Tarjoamme neuvolapalveluita myös virka-ajan ulkopuolella. Haettavana terveydenhoitajan vakituinen toimi.

Toinen tehtävä sijoittuu neuvolan keskitettyyn ajanvaraus- ja neuvontayksikköön. Tehtävään kuuluu puhelimen välityksellä tehtävää ajanvaraustyötä, laaja-alaista neuvontaa puhelimitse ja chatin kautta sekä työn kehittämistä.
Haettavana on terveydenhoitajan vakituinen toimi.

Ryhmähaastattelut järjestetään 27.1. ja 28.1., olemme haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin yhteydessä mahdollisesti jo hakuaikana.

Työpaikan nimi: 1) Kivenlahden neuvola, Merivalkama 2 02320 Espoo, 2) Neuvolan keskitetty ajanvaraus- ja neuvontayksikkö, Trillankatu 5 02610 Espoo.

Työaika: 38 h 45 min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja.

Tehtävässä edellytetään työkokemusta äitiys- ja lastenneuvolatyöstä, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä 55§:n mukaista selvitystä hengityselinten tuberkuloosista.

Arvostamme aktiivista työotetta, kehitysmyönteisyyttä ja Effica lifecare- osaamista. Kivenlahden neuvolaan hakiessa kokemusta monikulttuurisesta hoitotyöstä. Neuvolan keskitettyyn ajanvaraukseen ja neuvontaan hakiessa puhelinpalvelukokemusta,

Espoossa on 13 äitiys- ja lastenneuvolaa, keskitetty ajanvaraus ja neuvontayksikkö sekä yli 100 koulu- ja opiskeluterveydenhuollon toimipistettä. Toiminnan periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen ja moniammatillinen työote. Terveydenhoitajana voit huomattavan paljon suunnitella omaa työtäsi ja vaikuttaa sen sisältöön.