(Poistunut julkaisusta)

Terveydenhoitaja (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Beskrivning av jobbet

Haemme terveydenhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Itäkadun neuvolaan.

Helsingissä on kolme perhekeskusta: Itäkadun, Vuosaaren ja Kallion perhekeskukset. Lisäksi on 17 äitiys- ja lastenneuvolaa, jotka toimivat verkostomaisessa perhekeskusmallissa. Neuvolan puhelinpalvelu on keskitettynä toimintana. Neuvolaterveydenhoitajia on Helsingissä 221 vakituisessa tehtävässä.

Itäkadun neuvolassa työskentelee 25 terveydenhoitajaa. Neuvolassa työskennellään kello 7-19 välisenä aikana. Toivomme sinulta joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja myönteistä suhtautumista työn kehittämiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn. Teemme neuvoloissa tiivistä yhteistyötä muiden ammattiryhmien kanssa. Arvostamme aikaisempaa neuvolakokemusta ja Pegasos-tietojärjestelmän käyttökokemusta. Helsinki on siirtymässä Apotti asiakas- ja potilastietojärjestelmään keväällä 2021.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi ammattia tukevaa täydennyskoulutusta ja kaupungin hyvät työsuhde-edut.

Haastattelut pidetään tiistaina 18.8. klo 12.00-13.30, keskiviikkona 19.8. klo 12.00-13.30 tai torstaina 20.8. klo 15.00-16.00 välisinä aikana.


Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Kokemusta äitiys- ja lastenneuvolatyöstä

Luemme eduksi:
Englanninkielen taidon, kokemuksen työskentelystä monikulttuusten perheiden kanssa ja Pegasos-potilastietojärjestelmän osaamisen.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Ylihoitaja Kirsi Otronen, p. 050 405 5994, kirsi.otronen@hel.fi Osastonhoitaja Raija Saavalainen-Kourula, p. 040 132 6238 raija.saavalainen@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi