(Poistunut julkaisusta)

Terve.fi hakee tuottajaa
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

A-lehtien terveystoimitus ja sen verkkopalvelu Terve.fi hakevat tuottajaa digideskiin. Terve.fi on Suomen suurin terveyden, hyvinvoinnin ja kauneuden verkkosivusto. Tuottaja on kunnianhimoinen SEO-osaaja ja journalisti, joka on kiinnostunut hyvinvoinnista laaja-alaisesti.

Työssäsi on neljä keskeistä aluetta:

- Haluat kehittää sivuston hakukonelöydettävyyttä ja kasvua entisestään. Hyödynnät analytiikkaa ja osaat optimoida jutut eri kanaviin.

- Olet journalisti. Haistat hyvinvoinnin trendit ja käännät ne jutuiksi. Nautit editoinnista ja tiedät, miten juttu myydään yleisölle. Ymmärrät, milloin asiat kannattaa kertoa videolla ja milloin panostaa kuviin ja grafiikkaan. Teet koukuttavia uutiskirjeitä.

- Toimit taitavasti sosiaalisessa mediassa. Osaat aktivoida yleisöjä ja rakentaa yhteisöjä.

- Haluat luoda ja kokeilla uutta. Tuot digitaaliseen journalismiin uusia ilmaisukeinoja ja läsnäoloa. Etsit uusia kanavia ja kehität toimintatapojamme.

Olet valmis tekemään analyyseihin pohjautuvaa syventynyttä taustatyötä ja nopeaa ajankohtaistoimituksen työtä tinkimättä terveysjournalismin laadusta.

Teet mielelläsi töitä erilaisten ihmisten kanssa, opastat tarvittaessa muita ja olet halukas oppimaan muilta. Työtä tehdään monien eri tahojen ja projektien kanssa samanaikaisesti, joten organisointitaito on tärkeää.

Terve.fi kasvaa nopeasti ja siihen halutaan panostaa. Tehtävässäsi on mahdollista kokeilla aivan uusia asioita. Tukenasi ovat alan ammattilaiset.

Tuottajana työskentelet A-lehtien terveystoimituksessa digideskissä. Deski huolehtii terveyden, hyvinvoinnin ja kauneuden digisisältöjen suunnittelusta, tuotannosta ja julkaisusta sekä some-kanavien kehityksestä.

Terveystoimitus tekee kaikki A-lehtien terveyden mediat: Terve.fin lisäksi lehdet Kauneus ja Terveys, Voi Hyvin ja Apu Terveys.

Meillä pääset mukaan rentoon ja taitavaan työporukkaan. Meille tärkeää on tehdä korkealaatuista sisältöä. Olemme sitoutuneet isoihin tavoitteisiin ja parhaaseen sisällöntuotantoon.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen perheyhtiön henkilöstöedut. Työpaikkasi sijaitsee A-lehtitalossa, merellisessä ympäristössä Helsingin Kulosaaressa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lisätietoja antaa päätoimittaja Ulla Veirto, p. 050 414 4315, ulla.veirto@a-lehdet.fi.

Jätä hakemuksesi, cv ja palkkatoiveesi viimeistään torstaina 12.7.2018. Aloitamme haastattelut nopeasti.

terveys digideski journalisti terveysjournalisti verkkopalvelu terveystoimitus A-lehdet