(Poistunut julkaisusta)

Terra Patris Oy- Talouspäällikkö
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Terra Patris on suomalainen vuonna 2000 perustettu monialayhtiö, jonka päätoimialat ovat polttopuukone- maanrakennuskone- ja sopimusvalmistusteollisuus sekä veneiden valmistus. Toimintamme keskiössä on kansainvälinen kasvu unohtamatta kuitenkaan paikallista otetta. Me uskomme, että vahvat omat tuotteet, jatkuva tuotekehitys ja asiantunteva henkilöstö mahdollistavat tuloksellisen liiketoiminnan.


Tänään ja tulevaisuudessa. Olemme vahvassa kehitysvaiheessa niin teknologian kuin yrityksen toiminnan uudistamisessa.
Lue lisää www.terrapatris.fi


Haemme nyt kehittämishaluista talouspäällikköä Finnmaster Boats Oy:lle Kokkolaan!


Tulet osaksi konsernin talousyksikköämme, joka hoitaa talous- ja palkkahallinnon sekä HR toiminnot. Työ sisältää taloudellisen tiedon ja ennusteiden tuottamista johdolle sekä muille sidosryhmillemme. Osallistut kuukausi- ja päivätason raportointiin, budjetointiin, strategiasuunnitteluun ja ajankohtaisiin kehityshankkeisiimme.
Paikallisesti hoidettavia prosesseja ovat maksuliikenne, laskutus, ostolaskujen käsittely ja kirjanpito sekä liikkeenjohtoa tukeva sisäinen laskenta ja raportointi sekä erillisselvitykset. Vastaat tilinpäätösten laadinnasta yhtiössä. Paikallisesti hoidetaan myös palkkahallinto ja osa HR prosesseista, jonka esimiehenä toimit. Monipuolisessa tehtävässä pääset kehittämään myös raportointikäytäntöjämme.


Etsimämme henkilö:


Omaat soveltuvan kaupallisen korkeakoulututkinnon, KTM / Tradenomi. Olet jo kerryttänyt osaamista vastaavanlaisista taloushallinnon työtehtävistä sisäisen tai ulkoisen laskentatoimen parista esimerkiksi controllerina, kirjanpitäjänä tai tai muun taloushallinnon roolin kautta.


Tarjoamme:


Meillä pääset kehittymään ja syventämään asiantuntijuuttasi alan merkittävän toimijan mukana, joka haluaa pysyä kehityksen aallonharjalla. Olemme perheyhtiö, joka tarjoaa viihtyisän ja epämuodollisen työympäristön, laadukkaat työvälineet ja etätyömahdollisuuden. Meillä et lukkiudu pelkästään tiettyihin työtehtäviin, pääset aidosti vaikuttamaan ja esittämään näkemyksesi kehitysprojekteissamme, kuten johdon raportoinnin uudistamisessa. Oppimiskykyiselle ja sitoutuneelle henkilölle tarjoamme etenemismahdollisuuksia vastuullisempiin rooleihin.


Odotamme:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (kaupallinen)
  • Hands on asennetta
  • Aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon työtehtävistä
  • Kehittämis- ja ratkaisukeskeistä työotetta
  • Suomen ja englannin sujuvaa osaamista


Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Ruotsin kieli
  • Tuntemus ja osaaminen taloushallinnosta toiminnanohjausjärjestelmissä
  • Osaaminen yrityksen verotusasioissa
  • Kaupallinen rahoituksen osaaminen

Tehtävässä aloitus on sopimuksen mukaan

Kiinnostuitko?


Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Jussi Laaksonen p. +358 40 1864 937 tai jussi.laaksonen@fi.experis.com


Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 31.3.2020 mennessä.
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.