(Poistunut julkaisusta)

Teroittaja / Terähuoltaja
Oy Epiroc Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Epiroc Finland Oy Ab hakee palvelukseensa kaivos- ja louhintatekniikan teroittajaa Sodankylään!

Teroittajan tehtävänä on teroittaa, huoltaa ja korjata Epirocin (ent. Atlas Copcon) valmistamia ja Kevitsan kaivokselta tulevia porauskruunuja. Kruununteroituksen lisäksi työhön sisältyy mm. poravasaroiden huoltoa, muita oheistöitä sekä raportointia. Sodankylän toimipiste sijaitsee Sodankylän keskustan kupeessa, mutta työhön voi sisältyä myös työskentelyä Kevitsan alueella. Loma-aikoihin työhön voi sisältyä myös lyhytaikaista sijaistamista Kemin tai Kittilän toimipisteillä, joten oman auton käyttö on toivottua. Työ on päivätyötä ja vakituinen työsopimus solmitaan Baronan kanssa. Toivomme aloitusta syyskuun aikana, mutta aloitus on tarvittaessa sovittavissa.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, kädentaitoja, it-perustaitoja sekä tarkkaa ja innokasta otetta tekemiseen. Toivomme, että sinulla on jo työturvallisuuskortti, tulityökortti ja ensiapukortti, mutta voit suorittaa ne tarvittaessa tehtävän aloituksen yhteydessä. Lisäksi eduksi katsomme englannin kielen taidon, teknisen koulutustaustan (esim. kaivosala, metalliala tai hienomekaniikka) sekä porauslaitteiden kunnossapitoon liittyvän kokemuksen. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole kuitenkaan välttämätön.

Tarjoamme työntekijöillemme vakituisen työsuhteen kansainvälisessä yhtiössä ja meidän tiiviissä Sodankylän tiimissä, markkinajohtajatuotteet, monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittyä ja edetä uralla. Työntekijöiden kokemuksia Epirocista voit lukea tarkemmin: https://www.epiroc.com/en-fi/epiroc-suomessa/ura-epirocissa/tapaa-tyontekijoitamme

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, jyry.lehtoniemi@barona.fi, p.050-4131220 Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset palkkatoivomuksineen ja mahdollisine työnäytteineen viimeistään 1.9.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Hae saman tien, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!