(Poistunut julkaisusta)

Terminaalivastaava
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt terminaalivastaavaa UPM Metsän Lappeenrannan toimipisteeseemme.

Puunhankinta ja metsätalous vastaa puuraaka-aineen hankinnasta UPM:n tehtaille Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Valtaosan puusta hankimme Suomesta yksityismetsänomistajilta, joille tarjoamme myös monipuolisia metsänhoito- ja asiantuntijapalveluita. Lisäksi vastaamme sekä UPM:n että sopimuskumppaneidemme metsien hoidosta. Meillä on oma taimitarha Joroisissa ja metsänhoitotöihin erikoistunut tytäryhtiö UPM Silvesta. Kaiken kaikkiaan palveluksessamme on noin 650 metsäammattilaista, jotka työskentelevät 120 eri paikkakunnalla. Puun korjuusta, kuljetuksista ja metsänhoitotöistä huolehtii 200 yrittäjän verkosto, joka työllistää yli 2000 henkilöä.  www.upmmetsä.fi

Mitä teet

Terminaalivastaavan tehtävässä hoidat Kaukaan tehdasintegraatin puuraaka-aineen vastaanottoa, mittausta, sekä otantanippujen käsittelyn ohjausta. Vastaat mm. osaltasi puunsyötön ja puukuljetusten ohjailusta, mittauksen ja kollektiivien oikeellisuudesta, kirjausten tekemisestä, mittatarkkuuden seurannasta ja raportoinnista, sekä puutavaran laadutuksesta. Osallistut myös esimerkiksi tehdasvarastojen inventointiin ja työsuojeluohjelman toteutukseen.

Kuka olet

Edellytämme sinulta vähintään AMK/opistoasteen koulutusta sekä kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa. Päätöksentekokyky ja paineensietokyky ovat ehdottomia edellytyksiä työn menestykselliselle hoitamiselle. Edellytämme lisäksi aikaisempaa kokemusta puutavaralogistiikasta tai muusta puun mittaukseen ja laatuun liittyvästä kenttätyöstä. Venäjän kielen taito lasketaan eduksesi.

Lisäksi odotamme sinulta hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää tietojärjestelmien ja toimisto-ohjelmien hallintaa, sekä kykyä itsenäiseen toimintaan.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Lauri Talikka, lauri.talikka@upm.com, puh. 0505482277.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 21.10.2018.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.