Terminaalityöntekijöitä
Citywork

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2021

Haetko osa-aikaista työtä opintojen tai vakityön rinnalle? Pidätkö nopeatempoisesta työstä, jossa on tekemisen meininkiä?

Etsimme lisäkäsiä asiakkaamme lentorahtiterminaaliin Turun lentokentän alueelle.

Työtehtävät pitävät sisällään yleisiä terminaali- ja rahdinlajittelutehtäviä, kuten lähetysten käsittelyä, lajittelua, pakkaamista ja purkamista. Työtä on tarjolla maanantaista perjantaihin aamu- sekä iltavuoroissa. Vuorojen kesto on noin 2,5 - 3 tuntia. Työsuhdemuoto on tarvittaessa työhön kutsuttava, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa viikoittaisiin työvuoroihisi. Toivomme kuitenkin, että olisit valmis työskentelemään vähintään 2-3 vuoroa viikossa.

Työhön valittavilta edellytämme 18 vuoden ikää, hyvää fyysistä kuntoa, täsmällistä ja rivakkaa työotetta. Jokaiselle lentorahtiterminaalissa työskentelevälle tehdään suppea turvallisuusselvitys, joten onhan taustasi nuhteeton.

Työpaikan sijainnista johtuen oma auto tai auton käyttömahdollisuus helpottaa huomattavasti työvuoroihin kulkemista. Tarjoamme sinulle TES:n mukaisen palkan kokemuksesi mukaan, mukavan työympäristön ja työkaverit.

Arvostamme aiempaa kokemusta terminaalityöstä ja erityisesti sähköisen lavansiirtovaunun tai vastapainotrukin käsittelystä.
Tärkeintä on kuitenkin reipas ja työtä pelkäämätön asenne, joten lähetä rohkeasti hakemuksesi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina puh. 040 543 4414 ma-ti klo 10-14 tai tiina.peltola@citywork.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1543467
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 27.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku