(Poistunut julkaisusta)

Terminaalityöntekijöitä
Suomen Kaukokiito

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Siintääkö toiveissasi työ logistiikan parissa ja etsit itsellesi töitä mielenkiintoisesta alan yrityksestä?

Me olemme Kaukokiito – valtakunnan suurin yksityinen kuljetusjärjestelmä, joka on palvellut kasvollisesti suomalaista elinkeinoelämää jo yli 65 vuotta. Me olemme 2000 logistiikan ammattilaisen muodostama yhteisö, jota yhdistää intohimo laadukkaisiin kuljetus- ja logistiikkaratkaisuihin, asiakaslähtöiseen kehittämiseen ja kiinnostus uuteen teknologiaan jatkuvan kehityksen mahdollistajana. Suomalaisten perheyritysten omistamana meillä on myös kasvot ja yrittäjyydestä kumpuava yrityskulttuuri.

Etsimme nyt Tampereen terminaaliimme reippaita ja motivoituneita terminaalityöntekijöitä vakituiseen ja täysiaikaiseen työsuhteeseen. Ympärilläsi on mukava ja kannustava työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti työtehtävään. Terminaalityöntekijänä vastaat mm. tavaran lastauksesta, purkamisesta ja käsittelystä työkoneilla ja mobiilipäätteillä. Lisäksi avustat kuljettajia, selvittelet lähetyksiä ja ylläpidät terminaalin yleistä siisteyttä yhdessä muun tiimin kanssa.

Omaat ainesta tehtävässä onnistumisessa, jos olet:

• täyttänyt 18 vuotta

• työskentelytyyliltäsi reipas, huolellinen ja itseohjautuva

• joustava ja valmis vuorotyöhön yövuoro mukaan lukien

• innostunut oppimaan uutta sekä halukas ottamaan lisää vastuuta taitojesi karttuessa

• asiakaspalveluhenkinen ja luotettava joukkuepelaaja, joka luo ympärilleen positiivista työskentelyilmapiiriä

Eduiksi katsotaan kokemus työkoneilla ajamisesta, aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä tehtävää tukeva koulutustausta.

Työ on ilta/yö painotteista vuorotyötä, jonka palkkaus määräytyy AKT:n terminaalitoimintaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, joka perehdyttää sinut  laadukkaasti työtehtäviin. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä näköalapaikan ajassa kehittyvässä ja valtakunnallisessa kuljetusketjussa.

Oletko sinä uusi kaukokiitolainen? Lähetä meille hakemus tehtävään osoitteessa:

https://jobs.talent.dynamics.com/jobs/kaukokiito/3/52/apply

Hakuaika tehtävään päättyy 26.10.2019, mutta pidä kiirettä, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa terminaalipäällikkö Ropi Kujala p. 050 471 3843

www.kaukokiito.fi