Terminaalityöntekijöitä keväälle ja kesälle (7,5-40h/vko) K-ryhmään Tampereen alueterminaaliin
Kesko Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.


K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Tampereen alueterminaaliin osa- ja kokoaikaisia työntekijöitä tavarankäsittelytehtäviin. Työtä tehdään eri olosuhteissa, -20/+2/+5 C. Työvuorot sijoittuvat ma-su väliselle ajalle ja kyseessä on kysynnän vakiintumattomuudesta johtuva työvoiman tarve ja kesäloman sijaisuudet.


Odotamme sinulta:
- hyvää fyysistä kuntoa
- numerotarkkuutta ja huolellisuutta
- mahdollisuutta työskennellä vuorotyössä (aamu-, ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroissa)
- vähintään 18 vuoden ikää
- sujuvaa suomenkielen taitoa


Työt alkavat joustavasti kevään ja kesän aikana ja tarjolla on eri pituisia työsuhteita, jotka päättyvät 31.05.2022 - 30.9.2022 aikavälillä.


Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.


Tarjoamme Sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi menestyvässä Kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Lisätietoja tehtävästä antaa terminaaliesimies Juhani Suontausta, juhani.suontausta@kesko.fi


Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 28.2.2022 mennessä.


Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua. 


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553704
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere