(Poistunut julkaisusta)

Terminaalityöntekijöitä Keravalle
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Terminaalityöntekijöitä Keravalle

Etsimme asiakkaallemme terminaalityöntekijöitä Keravalle hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Tulet alkuun työskentelemään asiakkaan tiloissa Vantaalla Tammistossa, josta asiakas muuttaa Keravalle elokuun aikana. Työt pääset aloittamaan nopealla aikataululla ja hyville tekijöille on tarjolla töitä pitkäaikaisesti.

Työajat ovat pääasiassa arkipäivisin klo 12-24 välillä, mutta työajat saattavat vielä muuttua toimipisteen siirryttyä Keravalle. Palkkaus on huolinta-alan varastoterminaali – ja satamatyöntekijöden työehtosopimuksen mukainen.

Työnkuvaasi tulee kuulumaan esimerkiksi vastapainotrukilla ajo, varaumien tekemiset sekä yleiset terminaalityötehtävät.

Työntekijänä olet joustava ja avoin, ja pystyt sopeutumaan muuttuviin tilanteisiin. Sinulla on positiivinen asenne työntekoa kohtaan ja olet valmis vuorotyöhön. Omaat perustason IT-taidot ja ymmärrät englantia jonkun verran. Työssä menestyminen edellyttää myös erinomaista suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Eduksesi on aiempi työkokemus vastaavanlaisista työtehtävistä, sekä kokemus vastapainotrukista tai lavansiirtovaunusta. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin reipas asenne työntekoa kohtaan, sillä saat työhön kattavan perehdytyksen.

Mikäli mielenkiintosi heräsi, niin jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tähän paikkaan -linkin kautta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Linda Dikert

Rekrytointikoordinaattori

linda.dikert@transval.fi


Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Kerava