(Poistunut julkaisusta)

Terminaalityöntekijä
Suomen Kaukokiito

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Siintääkö tulevaisuuden toiveissasi työ logistiikan parissa ja etsit itsellesi ponnahduslautaa mielenkiintoisesta alan yrityksestä, jossa pääsisit näyttämään ja kasvattamaan omaa osaamistasi?

Terminaalityöntekijän tehtävässä  pääset tutustumaan laaja-alaisesti terminaalitöihin vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien myötä. Työpäiväsi koostuvat mm. tavaran lastauksesta, purkamisesta ja käsittelystä työkoneilla ja mobiilipäätteillä. Ympärilläsi on kannustava työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti työtehtäviin. Vastaatte yhdessä tiiminä päivittäisen terminaalitoiminnan laadukkuudesta ja autatte kuljettajia onnistumaan omassa työssään. Lisäksi työpäiväsi tähtihetkiä ovat kohtaamiset asiakkaidemme kanssa. Tässä tehtävässä jokainen päivä on varmasti erilainen luoden mahdollisuuksia uuden oppimiseen.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen tehtävän 31.8.2021 saakka, jonka jälkeen tehtävä saattaa jatkua toistaiseksi voimassa olevana. Työ on iltapainotteista vuorotyötä, jonka palkkaus määräytyy AKT:n terminaalitoimintaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Työpaikkasi sijaitsee modernissa Turun terminaalissamme.

Koska työntekijöidemme hyvinvointi ja kehittyminen on meille tärkeää, mahdollistamme heille mielenkiintoisia osaamisen kehittämismahdollisuuksia mm. Kaukokiito-Akatemian kautta, jossa voi opiskella joustavasti oman työn ohessa mm. alan ammattitutkinnon. Kannustavat esimiehet antavat työntekijöillemme vastuuta ja tilaa kehittää yhdessä toimintamme ja ruokkivat heidän kehittymistään sopivasti uusilla haasteilla. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Tehtävässä onnistumisessa ratkaisee ennen kaikkea reipas ja sitoutunut asenne ottaa homma haltuun ja oppia rohkeasti uutta. Lisäksi olet täyttänyt 18 vuotta ja selviät terminaalityön fyysisistä vaatimuksista. Olet työskentelytyyliltäsi huolellinen ja itseohjautuva ja elämäntilanteesi taipuu joustavasti vuorotyöhön. Meille tyytyväiset asiakkaat ovat työn suola. Siksi toivomme, että sinäkin kohtaisit heidät hymyssä suin ja loisit ympärillesi positiivista yhdessä tekemisen meininkiä. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielitaitoa. Eduiksi katsotaan mahdollinen aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä, tehtävää tukeva logistinen koulutustausta ja kokemus työkoneilla ajamisesta.

Näetkö itsesi kaukokiitolaisena? Lähetä meille hakemus tehtävään 15.1.2021 mennessä osoitteessa:

https://jobs.talent.dynamics.com/jobs/kaukokiito/3/72/apply

Lisätietoja tehtävästä antaa Turun terminaalipäällikkö Timo Ikonen, p. 044 792 2933