(Poistunut julkaisusta)

Terminaalityöntekijä
Nurminen Logistics Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2020

Haemme Kotkan Mussalon paperi- ja kemikaaliterminaaleihimme kesäksi

KAHTA TERMINAALITYÖNTEKIJÄÄ 

Tarjolla on kesäksi monipuolisia varasto- ja terminaalitöitä tarvittaessa töihin kutsuttavana. Työtehtäviin kuuluu muun muassa konttien ja rekkojen lastausta ja purkua sekä lähetysten lajittelua. Lisäksi työnkuva sisältää keräilyä ja pakkaamista.

Paperiterminaalissamme käsitellään teollisuuden vientituotteita. Valittavalta henkilöltä odotamme kokemusta vastaavista tehtävistä. Rullapihtien hallinta on edellytys työssä onnistumiselle. Työskentely tapahtuu arkisin 2-vuorotyössä. Tehtävä on määräaikainen ja toivomme, että valittu henkilö voi työskennellä syyskuun 2020 loppuun asti.

Kemikaaliterminaalissamme käsitellään teollisuuden kemikaaleja. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Työntömasto- ja vastapainotrukin hallinta on edellytys tehtävän hoitamiseksi. Kemikaaliterminaalissa työskennellään arkisin klo 7-16. Tämäkin tehtävä on määräaikainen ja sen suunniteltu kesto on elokuun 2020 loppuun asti.

Edellytämme hakijoilta työturvallisuuskorttia, tulityökortti katsotaan eduksi. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Työ edellyttää lisäksi hyvää fyysistä kuntoa.

Sovit loistavasti joukkoomme, mikäli olet joustava ja ulospäin suuntautunut sekä haluat työskennellä osana tiimiä. Jos sinulla on vielä työtä pelkäämätön asenne, kiinnostusta oppia uutta ja kehittää itseäsi, sinussa on selvästi ainesta nurmislaiseksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn logistiikan ammattilaisten joukossa sekä kilpailukykyiset edut, esimerkiksi laajat työterveyshuollon palvelut.

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä ja työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi mainiten selkeästi kumpaa tehtävää haet, alla olevan linkin kautta CV:n kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.5.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Hyyryläinen, p. 050 521 6127. Tavoitat hänet parhaiten arkisin kello 12-13.