(Poistunut julkaisusta)

Terminaalityöntekijä
Suomen Kaukokiito

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Siintääkö toiveissasi työ logistiikan parissa ja etsit itsellesi töitä mielenkiintoisesta alan yrityksestä?                                       

Me olemme Kaukokiito – valtakunnan suurin yksityinen kuljetusjärjestelmä, joka on palvellut kasvollisesti suomalaista elinkeinoelämää jo yli 65 vuotta. Me olemme 2000 logistiikan ammattilaisen muodostama yhteisö, jota yhdistää intohimo laadukkaisiin kuljetus- ja logistiikkaratkaisuihin, asiakaslähtöiseen kehittämiseen ja kiinnostus uuteen teknologiaan jatkuvan kehityksen mahdollistajana. Suomalaisten perheyritysten omistamana meillä on myös kasvot ja yrittäjyydestä kumpuava yrityskulttuuri.

Etsimme nyt Turun terminaaliimme reipasta ja motivoitunutta terminaalityöntekijää. Ympärilläsi on mukava ja kannustava työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti työtehtävään. Terminaalityöntekijänä vastaat mm. tavaran lastauksesta, purkamisesta ja käsittelystä työkoneilla ja mobiilipäätteillä. Lisäksi avustat kuljettajia, selvittelet lähetyksiä ja ylläpidät terminaalin yleistä siisteyttä yhdessä muun tiimin kanssa.

Omaat ainesta tehtävässä onnistumisessa, jos olet:

• täyttänyt 18 vuotta

• työskentelytyyliltäsi reipas, huolellinen ja itseohjautuva

• joustava ja valmis vuorotyöhön yövuoro mukaan lukien

• innostunut ja nopea oppimaan uutta

• asiakaspalveluhenkinen ja luotettava joukkuepelaaja, joka luo ympärilleen positiivista työskentelyilmapiiriä

Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielitaitoa. Eduiksi katsotaan mahdollinen aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä, tehtävää tukeva koulutustausta ja kokemus työkoneilla ajamisesta.

Työ on iltapainotteista vuorotyötä, jonka palkkaus määräytyy AKT:n terminaalitoimintaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde on aluksi määräaikainen 31.3.2020 saakka, joka jälkeen tehtävä saatetaan vakinaistaa.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, laadukkaan perehdytyksen työtehtäviin ja modernit työskentelytilat. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä näköalapaikan ajassa kehittyvässä ja valtakunnallisessa kuljetusketjussa.

Oletko sinä uusi kaukokiitolainen? Lähetä meille hakemus tehtävään osoitteeseen: tuuli.kiiski@kaukokiito.fi

Hakuaika tehtävään päättyy 26.09.2019, mutta pidä kiirettä, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa terminaalipäällikkö, Juho Ekman, p. 040 829 8707

www.kaukokiito.fi