Terminaalityöntekijä
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Asiakasyrityksemme on kansainvälinen logistiikka-alan konserni, joka on toiminut Suomessa yli kaksikymmentä vuotta. Yrityksen lähtökohtana on tarjota turvalliset, yksinkertaiset ja joustavat, niin yrityksiä kuin kuluttajiakin palvelevat logistiikkaratkaisut kansainvälisellä tasolla. Konserni työllistää pohjoismaissa tuhansia henkilöitä, joista useita satoja Suomessa.

Haemme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen 

TERMINAALITYÖNTEKIJÖITÄ

toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin Vantaalle.

Työhön valitut henkilöt tulevat työskentelemään asiakasyrityksemme terminaalissa Vantaalla. Työtehtävässä työskennellään saapuvan ja lähtevän rekkarahdin purussa ja lastauksessa, lajittelussa ja kirjaamisessa sekä erinäisissä muissa perinteisissä varasto- ja terminaalityötehtävissä. 

Haemme tehtävään motivoituneita henkilöitä, jotka aidosti haluavat tehdä töitä ja jotka eivät pelkää rutiineja tai toistuvia työtehtäviä. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen varasto- tai terminaalityötehtävistä, jonka lisäksi toivomme aikaisempaa kokemusta vastapainotrukin käytöstä ja/tai lavansiirtovaunun käsittelystä. Toivomme myös perustason IT-taitoja (MS Office -tuoteperhe), jonka lisäksi katsomme eduksi kaiken osaamisen varastonhallinta- ja tuotannonohjausjärjestelmien käytöstä. 

Työvuorot sijoittuvat ma-su väliselle ajalle klo. 06:00-22:00 välisiin työvuoroihin. Työtä tarjoamme 3-5 työvuoro per viikko. Työt alkavat syksyn 2019 aikana, joskin voimme työllistää henkilöitä tehtävään myös nopeammalla aikataululla. 

Hakijalta odotamme:
-Kokemusta terminaali- tai varastoympäristössä työskentelystä
-Tarkkaa ja ripeää työskentelyotetta
-Halua tehdä rutiininomaisia työtehtäviä
-Hyviä suomen kielen taitoja

Eduksi katsomme:
-Trukinajotaidot (Vastapainotrukki, lavansiirtovaunu)
-Aikaisemman kokemuksen varasto ja/tai terminaaliympäristön IT-järjestelmistä

Työhön valitulle tarjoamme:
-Nuorekkaan ja modernin työympäristön
-AKT TES mukaisen palkkauksen lisineen
-Mahdollisuuden työskennellä alati kehittyvässä ympäristössä

Suosittelemme jättämään hakemuksen heti, sillä paikkoja täytetään sitä mukaan kun sopivia henkilöitä haastatellaan. Tutustuthan ilmoitukseen huolellisesti ennen mahdollista puhelintiedustelua ja huomioithan, että hakemuksia käsitellään ainoastaan sähköisessä muodossa järjestelmämme kautta.

Rekrytointia hoitaa:
Kim Oljemark
Senior HR Specialist
kim.oljemark@wippiiwork.com 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1291372
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 5.9.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa