(Poistunut julkaisusta)

TERMINAALITYÖNTEKIJÄ
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Oletko valmis muuttamaan henkilöstöpalvelualaa kanssamme?

TERMINAALITYÖNTEKIJÄ lähetysten lajitteluun

Haluamme sinut  terminaalityöntekijäksi lähetysten lajitteluun lentorahtiterminaaliin kansainväliselle ja voimakkaasti kasvavalle asiakasyrityksellemme aamu- ja iltavuoroihin.
Terminaalityöntekijän tehtäviin sisältyy erittäin nopeatempoista tavaran lajittelua sekä pakkaamista autoihin ja lentokoneisiin.

Työpaikka sijaitsee Turun lentorahtiterminaalissa ja työvuorojen pituudet vaihtelevat. Aamuvuorot ma klo 01  (n.8 h) muina aamuina klo 7:30 (n. 2-3 h) ja iltavuorot klo  20:00 (n. 2-3,5 h).

Tarjoamme työpaikan arvostetussa yrityksessä, jossa toiminnan sujuvuuteen työlläsi on suuri merkitys.

Olet etsimämme henkilö, jos olet 18 vuotta täyttänyt, täsmällinen ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä pärjäät hyvin nopeatempoisessa työssä ja sinulle sopii vaihtelevat työajat. Sinulla on asenne kohdallaan etkä pelkää työntekoa ja vastuun ottamista työstasi. Läpäiset turvallisuusselvityksen sekä lisäksi sinulla on oman auton käyttömahdollisuus työmatkoihin!

Työ sopii erityisesti sinulle, joka haluat osapäivätyötä, toisen työn tai vaikka opiskelun vastapainoksi tekemistä ja lisäansioita.

Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta vastata jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Käsittelemme usein hakemuksia jo hakuajalla. Virallinen hakuaika päättyy 12.2.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Sykkö p. 044 768 1311, tomi.sykko@citywork.fi