(Poistunut julkaisusta)

Terminaalityöntekijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt luotettavaa ja tarmokasta

TERMINAALITYÖNTEKIJÄÄ

määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävässä toimit kierrätysmateriaalien vastaanotossa, missä osallistut materiaalin käsittelyyn sekä siirtokuormauksiin. Työt voit aloittaa heti ja töitä riittää vuoden 2018 loppuun asti.
Tietotekniikka ole sinulle outo asia, vaan tulet toimeen erilaisten järjestelmien kanssa. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta myös hyvää kuntoa. Tämän lisäksi asenteesi on asiakasystävällinen ja työturvallisuusnäkökulmasta kylmänrauhallinen. Tuntuma pyöräkoneen tai trukin puikoista on eduksesi. Tehtävä edellyyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.
Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!
Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Hakuaika päättyy 15.7. mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä joten älä aikaile vaan laita hakemus tulemaan jo tänään. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.