(Poistunut julkaisusta)

Terminaalityöntekijä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme Vantaalla sijaitsevalle kuljetus- ja logistiikka-alan yritykselle uutta terminaalityöntekijää.
Kyseessä on osa-aikainen työ, jota tehdään arkisin päiväsaikaan (klo 08.00-16.00). Työpäivät ajoittuvat useimmiten ti, ke ja to päiville.
Tulevien kesälomien aikana saattaa olla joinain viikkoina jopa täydetkin työtunnit (lomatuuraus).

Työtehtävä tulee pitämään sisällään tavaran vastaanottoa, keräilyä, pakkaamista sekä muita mahdollisia terminaalityöntekijän työtehtäviä. Toivomme, että hakijoilta löytyy aiempaa työkokemusta varasto- tai logistiikkatehtävistä. Lisäksi työssä tullaan käyttämään vastapainotrukkia sekä työntömastotrukkia, joten trukinajotaito on suotavaa.

Työntekijänä olet:
-itsenäiseen työskentelyyn kykenevä
-tarkka
-luotettava
-reippaan ja ahkeran työasenteen omaava

Mikäli tunnistit itsesi, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta ja töiden aloitus sovitaan erikseen. Työt alkavat kevään aikana, mahdollisimman pian.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.