(Poistunut julkaisusta)

TERMINAALITYÖNTEKIJÄ
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2018

Oletko valmis muuttamaan henkilöstöpalvelualaa kanssamme?

TERMINAALITYÖNTEKIJÄ

TERMINAALITYÖNTEKIJÄ lähetysten lajitteluun

Haluamme sinut  terminaalityöntekijäksi lähetysten lajitteluun lentorahtiterminaaliin kansainväliselle ja voimakkaasti kasvavalle asiakasyrityksellemme aamu- ja iltavuoroihin.
Terminaalityöntekijän tehtäviin sisältyy erittäin nopeatempoista tavaran lajittelua sekä pakkaamista autoihin ja lentokoneisiin.

Työpaikka sijaitsee Turun lentorahtiterminaalissa ja työvuorojen pituudet vaihtelevat. Aamuvuorot ma klo 01  (n.8 h) muina aamuina klo 7:30 (n. 2-3 h) ja iltavuorot klo  20:00 (n. 2-3,5 h).

Tarjoamme työpaikan arvostetussa yrityksessä, jossa toiminnan sujuvuuteen työlläsi on suuri merkitys.

Olet etsimämme henkilö, jos olet 18 vuotta täyttänyt, täsmällinen ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä pärjäät hyvin nopeatempoisessa työssä ja sinulle sopii vaihtelevat työajat. Sinulla on asenne kohdallaan etkä pelkää työntekoa ja vastuun ottamista työstasi. Läpäiset turvallisuusselvityksen sekä lisäksi sinulla on oman auton käyttömahdollisuus työmatkoihin!

Työ sopii erityisesti sinulle, joka haluat osapäivätyötä, toisen työn tai vaikka opiskelun vastapainoksi tekemistä ja lisäansioita.

Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta vastata jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti.

Haluatko liittyä meihin? Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia hakuajalla, mutta viimeistään 8.5.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Raija Raumonen puh. 0400 831 802 tai raija.raumonen@citywork.fi