(Poistunut julkaisusta)

Terminaalityöntekijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2018

Maailman parantaminen vaatii rutkasti työtä. Onneksi satumme olemaan sen alan ammattilaisia. L&T muuttaa kestämätöntä kulutusyhteiskuntaa kierrätysyhteiskunnaksi. Teollisuuspalveluiden toimialalla jalostamme ongelmajätteestä eli vaarallisesta jätteestä raaka-ainetta teollisuudelle. Etsimme nyt riveihimme

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

Vaarallisten jätteiden terminaaliin Tuusulaan. Tässä tehtävässä pääset tekemään vaarallisten jätteiden lajittelu– ja tunnistustyötä. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat kuormien vastaanotto ja lähetys, yleinen siisteyden ylläpito ja aktiivinen työturvallisuustyö. Työaikasi on pääsääntöisesti 7.00-15.30 eli viikossa työtunteja kertyy yhteensä 40.

Etsimme tehtävään reipasta ja toimeen tarttuvaa tyyppiä. Arvostamme omatoimisuutta, hyvää fyysistä kuntoa sekä työturvallisuuslähtöistä työskentelytapaa reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Aiempi kokemus terminaalilla työskentelystä, trukkikortti, EA1- ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Aikaisempi työkokemus terminaalilla tai jätteiden parissa on tietysti plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä.
Työt alkavat valitusta henkilöstä riippuen touko-kesäkuussa ja päättyvät elo-syyskuussa. Valitun henkilön täytyy olla täysi-ikäinen.

Tarjoamme huipputyökaverit ja vastuullisen kesätyön! Älä enää aikaile vaan täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 18.3. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa  torstaina 22.2.2018 klo 8-10 sekä ma 26.2.2018 klo 12-13 työnjohtaja Ria Tahvanainen numerosta 0442927721.