(Poistunut julkaisusta)

Terminaalityöntekijä
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018
Etsimme Asiakkaillemme Vantaalle

TERMINAALITYÖNTEKIJÖITÄ

Työtä tehdään arkipäivisin ja työtä on tarjolla joko ilta- tai yövuorossa. Työ sisältää yleisiä terminaalityötehtäviä ja pakettilajittelua. Työ on pitkäaikaista sekä vakinaistuminen mahdollista ja palkkaus AKT:n työehtosopimuksen mukaan.

Olet logistiikan kokenut konkari tai vasta aloittanut ja haluat liittyä aurinkoiseen joukkoomme. Omaat motivoituneen asenteen työntekoon, olet ajoissa paikalla sekä hoidat työtehtävät sovitusti. Sinulla on ehkä myös kokemusta erilaisista trukeista.

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostilla: ilkka.hirvonen@sol.fi

Jätä hakemuksesi pikaisesti. Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.