(Poistunut julkaisusta)

Terminaalityöntekijä yövuoroon
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Asiakasyrityksemme on kansainvälinen logistiikka-alan konserni, joka on toiminut Suomessa yli kaksikymmentä vuotta. Yrityksen lähtökohtana on tarjota turvalliset, yksinkertaiset ja joustavat, niin yrityksiä kuin kuluttajiakin palvelevat logistiikkaratkaisut kansainvälisellä tasolla. Konserni työllistää pohjoismaissa tuhansia henkilöitä, joista useita satoja Suomessa.

Haemme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen vielä muutamaa

TERMINAALITYÖNTEKIJÄ YÖVUOROON

toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin Vantaalle.

Työhön valitut henkilöt tulevat työskentelemään asiakasyrityksemme terminaalivarastossa Vantaalla. Tehtävänä on käsitellä, skannata ja avisoida yksityisasiakkaiden paketteja ja työ edellyttääkin tarkkaa ja täsmällistä työskentelytapaa.

Haemme tehtävään motivoituneita henkilöitä, jotka aidosti haluavat tehdä töitä ja jotka eivät pelkää rutiineja ja toistuvaa yötyötä.

Työvuorot sijoittuvat pääosin sunnuntai-torstai väliselle ajalle klo. 22:00-06:00 vuoroon. Työtä tarjoamme kaikille valituille 25-37,5h/viikko. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Hakijalta odotamme:
-Jonkin verran kokemusta terminaali- tai varastoympäristössä työskentelystä
-Tarkkaa ja ripeää työskentelyotetta
-Halua tehdä rutiininomaisia työtehtäviä
-Hyviä suomen kielen taitoja

Eduksi katsomme:
-Aikaisemman kokemuksen lavansiirtovaunun käytöstä

Työhön valitulle tarjoamme:
-Säännölliset työvuorot
-Lähes kokoaikaiset työtunnit
-Nuorekkaan ja modernin työympäristön
-AKT TES mukaisen palkkauksen


Suosittelemme jättämään hakemuksen heti, sillä paikkoja täytetään sitä mukaan kun sopivia henkilöitä haastatellaan. Tutustuthan ilmoitukseen huolellisesti ennen mahdollista puhelintiedustelua ja huomioithan, että hakemuksia käsitellään ainoastaan sähköisessä muodossa järjestelmämme kautta.

Rekrytointia hoitaa:
Kim Oljemark
Senior HR Specialist
kim.oljemark@wippiiwork.com