(Poistunut julkaisusta)

Terminaalityöntekijä Wihurin Metro-tukkuun
Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Haluatko päästä tekemään fyysistä työtä viileissä olosuhteissa ja aivan mahtavassa työporukassa? Mahdollisuus tähän on Wihuri Oy Aarnio Metro-tukun uudessa logistiikkakeskuksessa.

Terminaalityöntekijän tehtävänkuvaan kuuluu saapuvien tavaroiden lajittelu rullakoihin ja tarvittaessa tehdään myös logistiikkakeskuksen muita tehtäviä kuten äänikeräilyä. Lämpötila terminaalissa on noin + 2 astetta, joten mahdollisuus työskennellä viileässä tulee olla. Töitä tehdään kahdessa vuorossa klo 6-14 ja klo 14-22. Viikonloppuvuoroja on 1-3 kertaa kuukaudessa. Aloitus tehtävässä on heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työssä pärjääminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja ripeää sekä tehokasta työotetta. Aikaisempi varastokokemus ja erityisesti kokemus vastapainotrukin tai lavansiirtovaunun käytöstä katsotaan eduksi, mutta pakollista tämä ei kuitenkaan ole, sillä kaikkiin työtehtäviin järjestetään kattava perehdytys.

Logistiikkakeskus on vasta hetki sitten valmistunut, joten työympäristö on siisti, moderni ja työvälineet ajan tasalla. Työporukka on kannustava, reilu, nuorekas ja joukon jatkeeksi toivotaankin henkilöitä, joilta löytyy positiivinen asenne työntekoa kohtaan, motivaatiota sekä tietysti huumorintajua.

Mikäli paikka herätti kiinnostuksesi, jätä hakemuksesi meille pikaisesti. Haastatteluja järjestetään läpi hakuajan.