(Poistunut julkaisusta)

Terminaalityöntekijä (kesätyö)
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt luotettavaa ja tarmokasta

TERMINAALITYÖNTEKIJÄÄ

kesätöihin vaarallisten jätteiden terminaaliin Vaasaan. Tehtäviin kuuluu huolehtia vaarallisten jätteiden lajittelusta, uudelleen pakkaamisesta, lastauksesta, purusta sekä muista terminaalin päivittäisistä tehtävistä. Työ on pääsääntöisesti hyvin fyysistä, mutta sisältää myös trukilla ajoa. Työskentely vaarallisen jätteen terminaalissa vaatii hyvää työturvallisuusasennetta ja työohjeiden tinkimätöntä noudattamista.kierrätysmateriaaleja käsiteltäessä. Työt voit aloittaa heti ja töitä riittää syksyyn 2018.

Hae paikkaa osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Hakuaika päättyy 29.4. mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Sami Aalto (0503876389).