(Poistunut julkaisusta)

Terminaalityöntekijä Kesätyö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

L&T jalostaa ongelmajätteestä eli vaarallisesta jätteestä raaka-ainetta teollisuudelle. Tehokas kierrättäminen keventää yrityksen ympäristökuormitusta ja leikkaa jätekustannuksia. Vakiporukan kirmatessa ansaituille vuosilomilleen, tarvitsemme luotettavaa ja tarmokasta kesähessua

TERMINAALITYÖNTEKIJÄKSI 

kokoaikaiseen kesätyöhön Ouluun. Työtehtäviin kuuluu jäteastiavaraston ylläpitäminen, jäteastioiden ja keräilyvälineiden kokoaminen, jäteastioiden peseminen sekä paljon muita keräilyvälineiden ylläpitoon kuuluvia tehtäviä. Työt alkavat toukokuussa ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta varasto-/terminaalityöstä sekä ahkeruutta, sitoutumiskykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ on fyysisesti vaativaa, joten odotamme sinulta myös hyvää  kuntoa. Työssä edellytämme B-ajokorttia sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. C-ajokortti katsotaan eduksi.

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Hakuaika päättyy 22.4. mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.