(Poistunut julkaisusta)

Terminaalityöntekijä iltavuoroon
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019
Haemme Vantaalla sijaitsevaan, Suomen johtavaan terminaalitoimintaa harjoittavaan asiakasyritykseemme reipasta ja hyvillä yhteistyötaidoilla varustettua

TERMINAALITYÖNTEKIJÄÄ

iltavuoroon.

Työvuoroja on aluksi tarjolla keikkaluontoisesti ja työvuorot ovat pääsääntöisesti arki-iltaisin klo 16-21. Myöhemmin on olemassa mahdollisuus tehdä pidempiä työvuoroja sekä myös päivä- ja yövuoroja.

Edellytämme hakijalta varastoalan koulutusta ja kokemusta terminaaliympäristössä työskentelystä, kuten rekkojen purku- ja lastaustöistä sekä tavaran vastaanotosta ja lähetyksestä. Muu logistiikka-alan kokemus on eduksi. Vastapainotrukki ja/tai lavansiirtovaunuajokokemus on välttämätön työssä menestymiselle.

Työhön kuuluvat terminaaliympäristössä tapahtuva tavaroiden purku, lajittelu, pakkaus, kuljetus ja dokumentointi ym. esiin tulevat tehtävät.
Tehtävässä edellytetään oma-aloitteisuutta, vastuunottokykyä, halua olla osana tiimissä, jossa kaikkien työpanos ja siinä onnistuminen on tärkeää lopputuloksen kannalta.

Mikäli sinulla on jatkuva halu oppia, onnistua ja kehittyä omassa työssäsi ja olet etsimämme tekijä, niin täytä hakemus heti ja liitä mukaan CV:si. Lisätietoja saat Go On Helsingin tiimiltä p. 020 779 8893. Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi pian!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Liity ykkösketjuun ja hae heti!