(Poistunut julkaisusta)

Terminaalityöntekijä, Helsinki
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Aalto henkilöstöpalvelut on Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille.

 

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia logistiikan tekijöitä terminaalityöhön Vuosaaren satamaan. Työt alkavat heti, kun sopiva tekijä löytyy.

Hakemamme logistiikan ammattilainen haluaa tehdä Oikeita Töitä ja viihtyy raskaan työn parissa. Työtehtäviin kuuluvat kaikki terminaali- ja varastoympäristön toimenkuvat kontinpurusta keräilyyn. Työtunteja tulee viikossa vaihtelevasti täysin ammattitaidon ja tekemisen tason mukaan, joten kovalle tekijälle sopiva pesti. 

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, kykyä työskennellä itsenäisesti ja valmiutta ottamaan vastaan nopeastikin muuttuvia työtehtäviä. Satamaympäristö on haastava ja hektinen, joten aiempaa kokemusta varastoinnin/logistiikan parista on syytä olla ja logistiikan perustutkinto on todella iso valttikortti. Lisäksi vastapainotrukin tulee pysyä näpeissä luontevasti. Nautit myös vaihtelevasta säätilasta, sillä osa työtehtävistä suoritetaan raikkaassa ulkoilmassa.

Edellytämme:

  • Kovan luokan asennetta ja ammattitaitoa työntekoon
  • Trukinajotaito suotavaa, jopa pakollista
  • Joustavuutta työaikojen suhteen
  • Säänkestävyyttä – töitä tehdään niin sisällä kuin ulkonakin
  • Suomenkielen sujuvaa osaamista

 

 Tarjoamme:

  • Asianmukaisen (TES) korvauksen työstä
  • Mahdollisuutta kehittyä varasto- ja terminaalityön raudanlujaksi ammattilaiseksi
  • Vaihtelevia työtehtäviä
  • Asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta. Nopeat syövät hitaat, sillä haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Mika Laakso

050 415 2893
mika.laakso@aaltovoima.fi

 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suositteluvideoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=QFkvPVC31cU

https://www.youtube.com/watch?v=TFjqszrbhfY

 

Löydät meidät myös Facebookista:

https://www.facebook.com/aaltovoima/

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.