(Poistunut julkaisusta)

Terminaalisiivoojia lentoasemalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!  

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.

Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA tiimiimme Helsinki-Vantaan lentoasemalle varmistamaan asiakkaille positiivinen matkustuskokemus. 

Meillä vastaat lentoaseman terminaalisiivouksesta. Työtä tehdään kaikkina viikonpäivinä ja kaikkina vuorokauden aikoina. Edellytämme mahdollisuutta työskennellä aamusta myöhäiseen iltaan tai vaihtoehtoisesti pelkästään yövuoroissa.Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, sekä aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä. Halu oppia on silti alan työkokemusta tärkeämpää ja meillä saatkin perehdytyksen tehtäviisi. Työ on fyysisesti raskasta, sisältäen paljon kävelyä ja nostelua, joten tulet tarvitsemaan erittäin hyvää fyysistä peruskuntoa. Valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

ISS:llä saat mukavan palkan ja paikan menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.<!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 21.10.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan, sopivien henkilöiden löydyttyä.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -