(Poistunut julkaisusta)

Terminaalisiivoojia Helsinki-Vantaan Lentokentälle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Pidätkö nopeatempoisesta fyysisestä työstä kansainvälisessä ympäristössä?


Etsimme työhön tarttuvia SIIVOOJIA Helsinki-Vantaan lentoasemalle. 

Tehtävässä vastaat ylläpito- tai perussiivouksesta terminaalissa. Työ on nopeatempoista ja sitä tehdään kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden, mutta työajat sijoittuvat pääasiassa joko aamu- ja iltavuoroon. Kerrothan hakemuksessasi sinulle soveltuvista työajoista. 

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset erinomaista asiakaspalveluasennetta, hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävään valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työn mielenkiintoisessa työympäristössä. ISS Palvelut kannustaa ja palkitsee työntekijöitään hyvästä turvallisuusasenteesta.  

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 8.11.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.