(Poistunut julkaisusta)

Terminaalisiivoojia Helsinki- Vantaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019
Etsimme nyt
SIIVOOJIA 
Helsinki-Vantaan lentoasemalle. 

Tehtävässä vastaat ylläpito- tai perussiivouksesta terminaalissa tai nopeatempoisesta lentokonesiivouksesta huipputiimissä. Työtä tehdään kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden, mutta työajat sijoittuvat joko aamu- ja iltavuoron yhdistelmään tai pelkästään yövuoroon. Kerrothan hakemuksessasi sinulle soveltuvista työajoista. 

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset erinomaista asiakaspalveluasennetta, hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävään valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työn mielenkiintoisessa työympäristössä. ISS Palvelut kannustaa ja palkitsee työntekijöitään hyvästä turvallisuusasenteesta.  

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai kysy lisää ISS Rekrytoinnista, 050 476 0976.Hakuaika päättyy 9.6.2019 ja työt alkaa sopimuksen mukaan. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -