(Poistunut julkaisusta)

Terminaalisiivooja
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Moppijumppaa ja päältäajaettavalla kruisailua tarjolla Liedossa!   

   

Onko työn ja treenamisen yhdistäminen täysi mahdottumuus? Tässä työssä täyttyvät huomaamatta 10 000 askelta ja voit käyttää vapaa-ajan, miten haluat. Liedossa sijaitseva logistiikkaterminaali ja sen toimisto- ja sosiaalitilat toimii salinasi ja  moppi jumppakeppinäsi. Ei hätää –myös lihaksesi saavat kyytiä työn lomassa, joten rautoja ei tarvitse nostella. Kaiken lisäksi sinua ei piinaa kuntosalimaksut vaan setelit satavat taskuusi.       

Tässä treenissä onnistumisen ratkaisee oikea asenne. Treeniä helpottaa laitoshuoltajan tutkinto sekä aiempi kokemus moppijumpasta. Treenaat mopin varressa arkisin ja huilaat viikonloput.  Näihin treeneihin ei tarvitse herätä aamutuimaan, vaan treenit alkaa klo 9.30. Muutamana päivänä viikossa voit jopa treenata illan viiletessä, jolloin voit nauttia vapaa-ajasta päivän. Etsimme pitkäaikaista jumppaajan vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. 

Moppijumpan ohessa pääset kruisailemaan terminaalissa päältäajettavalla yhdistelmäkoneella, joten aikaisempi kokemus päältäajettavasta koneesta katsotaan eduksi. 

Tarjoamme reippailla treenaajille kattavan perehdytyksen moppijumpan maailmaan ja mahdollisuuden kehittyä vaativampiinkin tehtäviin. Tarjoamme lisäksi nykyaikaiset jumppavälineet sekä työntekoa helpottavat mobiilisovellukset.     

Jos haluat vapaa-aikasi lisääntyvän, hae meille terminaalisiivoojaksi osoitteesta www.lassila-tikanoja.fi/töihin. Opetamme sinulle kaiken muun, paitsi palveluasenteen. Ota siis se mukaasi haastatteluun!     

Lisätietoja reeneistä saat rekry@lassila-tikanoja.fi . Huomaathan, että huomioimme vain verkkosivujemme kautta tulleet hakemukset.