(Poistunut julkaisusta)

Terminaalipäällikkö, Hamina LNG Oy
Hamina LNG Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Hamina LNG Oy on Haminan Energian, Virolaisen Alexela OU:n ja vähemmistöosakkaan, Wärtsilän omistama yhteisyritys, joka rakennuttaa uutta LNG terminaalia Haminan kemikaalisatamaan. LNG terminaalin kokonaisinvestoinnin arvo on noin 100M€.

Valmistuttuaan Haminan LNG terminaali on suomen kolmas LNG terminaali ja ainoa, joka tullaan kytkemään sekä paikalliseen maakaasun jakeluverkkoon, että suomen kansalliseen maakaasun siirtoverkkoon. Siirtoverkkoyhteyden avulla LNG terminaali kytkeytyy osaksi Suomen, Viron ja Latvian maakaasun yhteismarkkina-aluetta palvelevaa kaasuinfrastruktuuria.

LNG on ympäristöystävällinen polttoaine, joka korvaa polttonesteitä tie- ja meriliikenteessä sekä lämmityskäytössä. LNG:n käyttö ei tuota lainkaan rikkioksidipäästöjä ja se täyttää tiukentuvat päästörajoitukset, jotka koskevat hiukkas-, typenoksidi-, ja hiilidioksidipäästöjä.

Etsimme asiakkaallemme Hamina LNG Oy:lle Terminaalipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Terminaalipäällikön tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti LNG terminaalin käyttöönotosta ja sitä valmistelevien tehtävien suunnittelusta, organisoinnista ja johtamisesta. Lisäksi vastaat roolissa terminaalin turvallisuusjohtamisesta, operatiivisesta toiminnasta sekä toiminnan jatkuvasta kehittämisestä. Vastuullasi on myös kehittämistä tukevien investointien valmistelu sekä toteutus. Terminaalipäällikkönä johdat operatiivisen organisaation lisäksi palveluja tuottavia alihankkijoita ja toimit Hamina LNG Oy:n edustajana eri viranomaistahojen sekä sidosryhmien suuntaan.

Toivomme hakijoilta kemian- ja/tai petrokemian prosessiteollisuuden, tuotannon johtamisen tai logistiikan taustaa sekä soveltuvaa teknistä koulutusta. Sinulla tulisi olla myös näyttöä vastaavan tasoisten tehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen sekä englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Lisäksi odotamme sinulta erinomaisia viestintä- ja kommunikointitaitoja sekä sidosryhmien hallintaosaamista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä itsenäisessä, haastavassa ja monipuolisessa roolissa kehittyvän, uuden energialiiketoimintasektorin eturivipaikalla. Lisäksi sinulla on ainutlaatuinen ja aito mahdollisuus vaikuttaa uuden yhtiön prosessien ja toimintatapojen luomiseen sekä kehittämiseen. Tehtävässä raportoit suoraan Hamina LNG Oy:n toimitusjohtajalle.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

16.1. klo 9:00-11:00 sekä 17.1. klo 13:00-15:00 Hamina LNG Oy:n Toimitusjohtaja Esa Hallivuori, p. 040 581 5027

Muina aikoina Adeccolta Senior HR Consultant Pietari Salmi, p. 040 820 4007 tai pietari.salmi@adecco.fi .

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Hakuaika päättyy 26.1.