(Poistunut julkaisusta)

Terminaalioperaattori
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2018

Haemme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen terminaalioperaattoria. 

Työtehtäviin kuuluu mm. lastien purkamista, laitteiden huolto- ja kunnossapitotöitä sekä pienimuotoisia kiinteistönhuollollisia tehtäviä. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta, esim. sähkö- tai prosessipuolen tehtävistä tai muuta vastaavaa työkokemusta. Ajokortti ja trukilla ajotaito tarpeelliset.

Työ sisältää vaarallisten aineiden käsittelyä, joten hakijalta edellytetään rauhallista työotetta sekä ehdotonta huolellisuutta ja tarkkuutta. Lisäksi työtehtävissä tehdään tarvittaessa tarkastuskäyntejä korkeissa tai maanalaisissa paikoissa. Työpaikka on savuton.

Etsimämme työntekijä omaa terveen maalaisjärjen ja tulee toimeen pienessä työyhteisössä, pystyy sitoutumaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja on motivoitunut oppimaan uusia asioita/tehtäviä. ATK-taidot ovat tehtävässä tarpeelliset. Tulityö,- työturvallisuus- ja ensiapukortit luetaan eduksi. 

Henkilön osaamisen ja taitojen karttumisen myötä työntekijä siirtyy osaksi päivystyskiertoa.

Työt alkavat alkuun määräaikaisena RTK-henkilöstöpalvelun kautta. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Palkkaus öljy-, maakaasu- ja petrokemianteollisuuden TES mukaisesti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, puh. 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.