(Poistunut julkaisusta)

Terminaalin työnjohtajia/ työnjohtajaharjoittelijoita
Suomen Kaukokiito

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Terminaalin työnjohtajia ja työnjohtajaharjoittelijoita

Kaukokiito on yksi valtakunnan suurimmista kuljetusketjuista, joka on palvellut kasvollisesti suomalaista elinkeinoelämää jo yli 65 vuotta. Olemme aidoista ihmisistä koostuva, suomalaisten perheyhtiöiden omistama kuljetusjärjestelmä - johtava tavaran ja tiedon kuljettaja. Meitä yhdistää intohimo laadukkaisiin kuljetus- ja logistiikkaratkaisuihin, asiakaslähtöiseen kehittämiseen ja kiinnostus uuteen teknologiaan jatkuvan kehityksen mahdollistajana.

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt Vantaan terminaaliimme kokeneita terminaalin työnjohtajia sekä innokkaita ja kehittymishaluisia työnjohtajaharjoittelijoita.

Monipuolisessa tehtävässä vastaat yhdessä muun työnjohtotiimin kanssa Voutilan päivittäisten terminaalitöiden organisoimisesta ja ohjauksesta kustannustehokkaasti ja laadukkaasti asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Toimit terminaalityöntekijöiden lähiesimiehenä suunnitellen, perehdyttäen ja ohjaten päivittäistä suorittavaa terminaalityötä. Lisäksi valvot ja ohjaat kuljettajien toiminnan tehokkuutta ja laadukkuutta terminaalissa sekä välität tietoa kuljetussuunniteluun ja verkostoomme. Lisäksi kehität yhdessä tiimin kanssa terminaalin tuotantoprosesseja, johdat työturvallisuuden kokonaisuutta sekä tuotannon laatua.

Työnjohtajan tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • kuljetusalan monipuolista tuntemusta sekä kokemusta terminaalitoimintojen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, ohjaamisesta sekä ymmärrystä terminaalitoimintojen kannattavuuteen vaikuttavista tekijöistä
  • kehityshenkistä, kommunikoivaa ja jämäkkää työskentelyotetta sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
  • työturvallisuusprosessien tuntemusta
  • kokemusta kustannustehokkaasta resurssisuunnittelusta ja alan työehtosopimusten tuntemusta
  • aitoa halua kehittää työhyvinvointia ja toimia kannustavana ja tasapuolisena lähiesimiehenä, joka johtaa omalla esimerkillään
  • MS Office työkalujen hallintaa sekä kykyä omaksua nopeasti uusia järjestelmiä. Eduiksi katsotaan Dynamics Navi Trans ja Flexim järjestelmien osaaminen
  • halukkuutta tehdä vaihtuvaa vuorotyötä
  • vahvaa suomen kielitaitoa

Eduiksi katsotaan tehtävää tukeva koulutustausta sekä lean- ja projektityöskentelyosaaminen.

Työnjohtajaharjoittelijana ratkaisee ennen kaikkea oikea asenne ja palo kehittyä osaavaksi työnjohtajaksi tulevaisuudessa. Vahvana pohjana toimii aiempi kokemus terminaalityöntekijän tehtävistä.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän, jossa saat tilaa kehittää ja kehittyä. Ympärilläsi on kannustava, osaava ja maanläheinen porukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Vakavaraisena yrityksenä mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen sekä näköalapaikan nopeasti kehittyvässä, kasvollisessa ja valtakunnallisessa kuljetusketjussa. Kaukokiito Akatemiamme mahdollistaa myös mielenkiintoisia kouluttautumismahdollisuuksia oman työn ohessa.

Kiinnostuitko? Kerro meille miksi juuri sinä olisit etsimämme terminaalin työnjohtaja/ työnjohtajaharjoittelija. Liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen. Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 15.8.2019 mennessä osoitteessa:

https://jobs.talent.dynamics.com/jobs/kaukokiito/3/49/apply

Lisätietoja tehtävästä antaa Vantaan terminaalipäällikkö Eero Karppinen, p. 044 7922 989

Katso oheisesta videosta, mitä työntekijämme kertovat Kaukokiidossa työskentelystä:

https://www.youtube.com/watch?v=rWHEz6CMU7M