(Poistunut julkaisusta)

Terminaalin työnjohtaja
Suomen Kaukokiito

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Terminaalin työnjohtaja, Tampere

Kaukokiito on valtakunnan suurin yksityinen kuljetusjärjestelmä – johtava tavaran ja tiedon kuljettaja, joka on palvellut kasvollisesti suomalaista elinkeinoelämää jo lähes 70 vuotta. Olemme yli 2000 logistiikan ammattilaisen muodostama valtakunnallinen verkosto, jota yhdistää intohimo laadukkaisiin kuljetus- ja logistiikkaratkaisuihin, asiakaslähtöiseen kehittämiseen ja kiinnostus uuteen teknologiaan jatkuvan kehityksen mahdollistajana. Aidoista ihmisistä koostuva henkilöstömme on avainasemassa kasvollisen palvelun tuottamisessa asiakkaillemme.

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt Tampereen terminaaliimme motivoitunutta ja kehityshenkistä terminaalin työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Monipuolisessa tehtävässä toimit terminaalityöntekijöiden lähiesimiehenä suunnitellen, perehdyttäen ja ohjaten heitä terminaalin päivittäisissä työtehtävissä. Vastaat myös yhdessä tiimisi kanssa tuotannon laadusta ja tehokkuudesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi toimit kuljettajien esimiehenä opastaen ja ohjaten heitä oikeissa toimintamalleissa ja välittäen tietoa kuljetussuunniteluun ja verkostoomme. Lisäksi kehität yhdessä tiimin kanssa terminaalin tuotantoprosesseja, johdat työturvallisuuden kokonaisuutta sekä vastaat terminaalin raportoinnista.

Työnjohtajan tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • logistiikka-alan monipuolista tuntemusta ja aiempaa työkokemusta vastaavista esimiestehtävistä
  • kehityshenkistä, kommunikoivaa ja jämäkkää työskentelyotetta sekä innokkuutta kehittää terminaali- ja tuotantoprosesseja
  • joustavuutta ja erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
  • työturvallisuusprosessien tuntemusta
  • kokemusta resurssisuunnittelusta ja alan työehtosopimusten hallintaa
  • aitoa halua kehittää työhyvinvointia ja toimia kannustavana ja tasapuolisena lähiesimiehenä, joka johtaa omalla esimerkillään
  • MS Office työkalujen hallintaa sekä kykyä omaksua nopeasti uusia järjestelmiä. Eduiksi katsotaan Dynamics Navi Trans ja Flexim-järjestelmien osaaminen
  • halukkuutta tehdä vuorotyötä ilta-/ yövuoro painotteisesti

Eduiksi katsotaan tehtävää tukeva koulutustausta sekä lean- ja projektityöskentelyosaaminen.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän, jossa saat tilaa kehittää ja kehittyä. Ympärilläsi on kannustava, osaava ja maanläheinen porukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Vakavaraisena yrityksenä mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen sekä näköalapaikan nopeasti kehittyvässä, kasvollisessa ja valtakunnallisessa kuljetusketjussa. Kaukokiito Akatemiamme mahdollistaa myös mielenkiintoisia mahdollisuuksia oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Kerro meille miksi juuri sinä olisit etsimämme terminaalin työnjohtaja.  Liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen. Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 10.10.2020 mennessä osoitteessa:

https://jobs.talent.dynamics.com/jobs/kaukokiito/3/66/apply

Lisätietoja tehtävästä antaa terminaalipäällikkö, Ropi Kujala p. 050 471 3843