(Poistunut julkaisusta)

Terminaalin työnjohtaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Tunnetun ja ison logistiikka-alan asiakasyrityksemme toiminnan kasvaessa etsimme heille

TERMINAALIN TYÖNJOHTAJAA.

Tehtävä on kokoaikainen ja kestää aluksi 6 kuukautta, jonka jälkeen mahdollisnen jatko. Työpaikkasi sijaitsee Tampereen Ruskossa.
Tehtävässä toimit terminaalityöntekijöiden lähiesimiehenä suunnitellen, perehdyttäen ja ohjaten heitä terminaalin päivittäisissä työtehtävissä. Vastaat yhdessä tiimisi kanssa terminaalitoimintojen käytännön sujuvuudesta ja tehokkuudesta. Lisäksi kehität yhdessä tiimin kanssa terminaalin toimintaa ja työturvallisuutta.

Työnjohtajan tehtävässä onnistuminen edellyttää logistiikka-alan monipuolista tuntemusta ja aiempaa työkokemusta vastaavista esimiestehtävistä. Toivomme, että sinulla on halua ja kykyä kehittää toimintaa ja aitoa innotusta työskennellä esimiestehtävissä. Työssä kommunikoit oman tiimisi, kollegoidesi ja terminaalin muun henkilöstön kanssa, joten pääset tehtävässä käyttämään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi. Eduksi katsomme myös, jos olet käyttänyt varastonhallinta- ja liikenteenohjaus-järjestelmiä.

Työssä sinulla on tukenasi ammattilaisten työyhteisö, jolta saat kattavan perehdytyksen ja tuen työllesi. Tehtävässä pääset kehittymään alan ammattilaiseksi monipuolisten ja haasteellisten tehtävien parissa. Saat kehittää toimintaa ja pääset osaksi innostunutta porukkaa. Työtä tehdään kolmessa vuorossa ja työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin hae tehtävään pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla hr konsultti Sanna Heikkilä puh: 0405753208.