(Poistunut julkaisusta)

Terminaalin työnjohtaja, Kruunupyy
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä – Here to move.

Haemme vahvistusta ammattitaitoiseen työnjohtotiimiimme Kruunupyyn terminaaliin. Terminaalin työnjohtajana johdat työtä työvuorossasi 5S-menetelmiä noudattaen. Osallistut myös varsinaiseen terminaalityöhön, johon kuuluvat lastausyksiköiden purku ja lastaus sekä lähetysten lajittelu. Tehtäviisi kuuluu myös lähetysten luovuttamista ja vastaanottamista sekä epäselvien lähetysten käsittelyä. Työvälineinä käytät vastapainotrukkia ja lavansiirtovaunua. Työ on vuorotyötä, jossa aamuvuoro ajoittuu kello 03.00-11.00 välille ja iltavuoro kello 12.00-20.00 välille.

Olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolle terminaalitoiminnot ja -prosessit ovat jo entuudestaan tuttuja. Haluat oppia uutta ja kehittyä logistiikka-alan rautaiseksi ammattilaiseksi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä ja ammattitaitoisen tiimin tuen kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jörgen Swahn, Head of CoDi and Terminal Kruunupyy and Vaasa, puh. 0105202092 toimistoaikoina. 

Hae tehtävään 8.9.2019 mennessä sähköisellä lomakkeella.