(Poistunut julkaisusta)

Terassitarjoilija ja Saliapulainen Salve, Kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Saavatko silakat sinut ilosta suunniltasi? Nytpä koitti tilaisuutesi! Pääset pian suuntaamaan kohti uniikkia työpaikkaa, jonka perinteissä näillä herkullisilla merenelävillä on tärkeä merkitys. Salvessa hyvä fiilis tarttuu vauvoista vaareihin ja taiteilijoista ministereihin.

Haemme nyt TERASSITARJOILIJAA ja SALIAPULAISTA HOK-Elannon Ravintola Salveen.

Toivomme, että olet rempseällä otteella varustettu, positiivinen ja hyvällä huumorilla höystetty tuleva huipputarjoilija. Tarvitset tehtävässä jo jonkin verran tarjoilukokemusta, mutta tärkeintä on, että olet täynnä intoa kyseistä työtä kohtaan, rakastat asiakaspalvelua ja haluat päästä kehittämään taitojasi alalla. Tässä suositussa ravintolassa työskentely edellyttää sinulta myös hyvää paineensietokykyä – eduksi on, jos nautit nopeatahtisesta työstä etkä hätkähdä kiirettä. Erityisen loistavasti sovit Salven porukkaan, jos persoonasi on positiivinen ja haluat puhaltaa reilusti yhteen hiileen. Lisäksi tarvitset työssä suomen ja englannin kielen taitoa ja hygieniapassia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuun alussa ja jatkuvat vähintään elokuun loppuun. Tunteja on tarjolla keskimäärin 90 h/3 vko erilaisissa vuoroissa kaikkina ravintolan aukioloaikoina. Opteam auttaa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa, joten Helsinki-kesään pääse mutkattomasti hyppäämään kauempaakin.

Kuulostaako hyvältä? Ei muuta kuin hakemusta tulemaan!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, A la Carte osaaminen
Eduksi luettavat asiat: Suomen kielen taito, Englannin kielen taito, Hygieniapassi