(Poistunut julkaisusta)

Terassin vuoropäällikkö Kappeliin, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Helsingin sydämessä Esplanadin puiston länsipäädyssä sijaitsee legendaarinen Ravintola Kappeli. Tämä Helsingin – ellei jopa koko Suomen – ykköskesäpaikka on ilahduttanut kävijöitään jo yli 150 vuoden ajan. Etsimme nyt Kappeliin kesätyöntekijöitä, jotka nauttivat asiakaspalvelusta, Espan ainutlaatuisesta kesätunnelmasta ja vilkkaista työpäivistä kansainvälisen asiakaskunnan parissa. Vietä elämäsi kesä Espan helmessä!

Haemme kahta TERASSIN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ Kappelin tiimiin. Tässä tehtävässä huolehdit siitä, että palvelu toimii tyylikkäästi, tiimisi työskentelee tehokkaasti yhteen ja ihmiset viihtyvät. Pöytiin tarjoilun lisäksi työskentelet terassin aurinkoisessa baarissa. Resepti Kappelin kesään on yksinkertainen:

  • Annos työkokemusta – sovit työhön, mikäli sinulla on taustallasi aiempaa kokemusta ravintolan vuoropäällikön tehtävästä sekä drinkkien valmistamisesta
  • Yksi leveä hymy – asiakaspalvelu on sinun juttusi
  • Lasillinen jäitä aurinkovarjolla – sinulla on taito pitää pää kylmänä ja asiakaspalvelu lämpimän ystävällisenä myös kiireisinä työpäivinä
  • Anniskelupassi
  • Suomi-englanti sanakirja – tarvitset asiakaspalvelussa molempien kielten osaamista
  • Koko komeuden kruunaa aimo annos motivaatiota ja positiivista palveluasennetta

Työtunteja on tarjolla keskimäärin 90 h /3 viikkoa. Halutessasi voit tehdä yksittäisiä vuoroja jo huhtikuussa, ja varsinaiset kesätyöt käynnistyvät sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuussa. Kerrothan hakemuksessasi millä aikavälillä olet käytettävissä työhön.

Työskentely tapahtuu Opteamin kautta vuokratyöntekijänä, mutta sinulla on erinomaiset mahdollisuudet työllistyä kesätyön myötä myös vakituiseksi työntekijäksi HOK-Elannon omille kirjoille. Palkkaus sovitaan kanssasi kohdalleen kokemuksesi mukaan. Opteam auttaa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa, joten Helsinki-kesään pääse mutkattomasti hyppäämään kauempaakin.

Valinnat Kappelin haluttuihin kesäpesteihin tehdään jo alkuvuodesta, joten lähetäthän hakemuksesi pian. Tervetuloa kesän tyylikkäimpään työpaikkaan!

Edellytykset työnsaannille: Esimieskokemus, Anniskelupassi
Eduksi luettavat asiat: Suomen kielen taito, Englannin kielen taito, Hygieniapassi