(Poistunut julkaisusta)

Terassilasitusten myyjä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Terassimaailma Oy on erikoistunut lasiterassien ja lasitusjärjestelmien myyntiin ja asennukseen. Tavoittelemme merkittävää kasvua pk -seudulla, minkä vuoksi etsimme lasiterassien myyjää yhtiömme uudeksi avainhenkilöksi.

Oletko vahvalla myyntikokemuksella varustettu tekijä, joka haluaa työssään etenemismahdollisuuksia? Jos vastasit kyllä, niin voit olla etsimämme henkilö. Terassimaailma Oy etsii yhteisöönsä uutta tiimin jäsentä MYYJÄN tehtäviin.

Sinun päivittäisiin tehtäviisi kuuluu tarjouspyyntöihin vastaaminen, omalla toimeliaalla otteellasi asiakashankinta sähköistä markkinointia hyödyntäen sekä terassi ja muiden alumiinilasitusten suunnitteleminen ja myyminen kuluttajille kuin myös yritysasiakkaille. Työsuhteen alussa pääset tutustumaan myös asennuspuolen tehtäviin, jotta pystyt palvelemaan asiakkaita entistä paremmin.

Sinulta löytyy vahvaa kokemusta myyntityöstä ja teet työtäsi kenties hieman yrittäjämäisellä otteella. Työnteko hoituu sinulta huolellisesti sekä täsmällisesti eivätkä kiireet ja monet päällekkäiset asiat saa sinua hätkähtämään. Olet kerryttänyt työkokemusta kenties rakennusalalta tai sinulla on vaihtoehtoisesti vahvat kädentaidot ja ymmärrys rakentamisesta. Jos sinulla on kokemusta alumiini-lasi- järjestelmistä, niin mainitsethan sen ehdottomasti hakemuksessasi.

Sinulle on tarjolla kannustava palkkaus ja mahdollisuudet edetä lopulta osakkaaksi. Terassimaailma Oy on kodikas pieni työyhteisö, jonka avainhenkilöksi sinulla on nyt mahdollisuus päästä. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Tarvittaessa voit olla yhteydessä Amikon Miia Vesaseen, p. 050 463 2668, miia.vesanen@amiko.fi.