(Poistunut julkaisusta)

Terassilasimyyjiä Uudenmaan alueelle
Lumon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019
Lumon Oy
Lumon on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni. Autamme asiakkaitamme viihtymään. Lumon on kansainvälisesti tunnettu yritys ja haluttu merkki, johon asiakkaat ovat oppineet luottamaan. Lumonin tuotevalikoima on laajentunut parvekelaseista lasiterasseihin, tilanjakajiin ja erilaisiin parvekejulkisivuratkaisuihin. Lasi- ja alumiinirakenteisiin keskittynyt Lumon on merkittävä yritys Euroopan ja Pohjois-Amerikan parveke- ja terassimarkkinoilla. Tytäryhtiöitä on Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä, Espanjassa, Saksassa, Sveitsissä ja Kanadassa.
Toimenkuva
Toimintamme kasvaessa haemme vahvistuksia pääkaupunkiseudun myyntiimme. Etsimme aktiivisia sekä tuloshakuisia
TERASSILASIMYYJIÄ Uudenmaan alueelle.

Myyjämme vastaavat myyntialueensa terassilasiratkaisujen kuluttajamyynnistä pientaloihin, rivitaloihin ja loma-asuntoihin. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, jonka aikana sinulle maksetaan reilua korvausta. Toimit varmalla otteella asiantuntijamyyjän roolissa ja suunnittelet asiakkaan kanssa hänen tarpeisiinsa parhaiten soveltuvat ratkaisut. Tähän saat tukea muilta talomme asiantuntijoilta. Lisäksi suoritat myyntialueellasi aktiivisella otteella asiakashankintaa sekä ajoittain osallistut myös messuille sekä muihin tilaisuuksiin, joissa luot uusia asiakaskontakteja.
Odotamme sinulta
Tärkeintä työssä menestymisessä on oikea asenne, into ja halu olla edustamassa Lumonin tuotteita – me koulutamme sinusta huippumyyjän. Olet työskentelytavaltasi oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen sekä pidät itsenäisestä työstä. Toimit uskottavasti ja vakuuttavasti asiakkaiden kanssa ja teet myyntiä ahkeralla asenteella. Sinulla on oma auto käytössäsi ja valmiutta työskennellä myös iltaisin sekä ajoittain viikonloppuisin.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kansainvälisessä ja kasvavassa perheyrityksessä, jossa ylläpidämme koko asiakassuhteen elinkaarta omissa käsissämme myynnistä asennukseen ja lasitustuotteiden huoltoon. Pääset myymään alan huipputuotteita, joiden brändin ja laadun takana on helppo seistä. Saat mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtäväkentän, joustavat työajat sekä kilpailukykyisen palkkausmallin. Tukenasi on mukava työyhteisö, joka koostuu alan ammattilaisista. Henkilöstömme työtyytyväisyys on todella korkea!

Toivottavasti kiinnostuit tarjouksesta! Vakuutathan nyt meidät ja lähetät hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi ripeästi, kuitenkin viimeistään 30.1.2019 mennessä osoitteessa www.vmp.fi. Haastatteluita käydään prosessin edetessä ja päätöksiä tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa VMP Varamiespalveluilla rekrytointikonsultti Viljo Julkunen, puh. 050 389 8747 tai sähköpostitse viljo.julkunen@vmp.fi.

#contactforum
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Viljo Julkunen, viljo.julkunen@vmp.fi, 050 389 8747
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.01.2019 mennessä.